anms | FAQ BM | CONTACT BM | FEEDBACK BM | SITEMAP BM
Laman Utama Media Berita KPDN Berita Terkini 2024 MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA AIDILFITRI KPDN TAHUN 2024

majlis sambutan hari raya aidilfitri kpdn tahun 2024 original

PUTRAJAYA, 23 APRIL 2024, SELASA - YAB Dato’ Seri Anwar Ibrahim, Perdana Menteri hari ini telah menghadiri Majlis Sambutan Aidilfitri KPDN Tahun 2024.

Beliau yang turut disambut oleh YB Datuk Armizan bin Mohd Ali, Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup (KPDN) dan YB Senator Puan Hajah Fuziah Saleh, Timbalan Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup telah meluangkan masa menghadiri Majlis Sambutan Aidilfitri bersama warga kerja Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Kos Sara Hidup (KPDN) bertempat di sekitar Anjung Seri, KPDN, Putrajaya.

YAB Perdana Menteri bersama-sama YB Menteri PDN dan YB Timbalan menteri telah meluangkan masa dengan melawat sekitar gerai-gerai penyediaan juadah Aidilfitri yang turut mengambil bahagian dalam pertandingan keceriaan mengikut bahagian dan sekaligus ini memupuk lagi semangat ukhuwah di antara pengurusan tertinggi bersama warga kerja KPDN.

Majlis sambutan Aidilfitri ini turut dimeriahkan dengan kehadiran YBhg. Tan Sri Dato’ Seri Mohd Zuki bin Ali- Ketua Setiausaha Negara, YBhg. Dato’ Seri Mohd Sayuthi bin Bakar- Ketua Setiausaha KPDN, YBhg. Dato’ Zakaria bin Shaaban- Timbalan Ketua Setiausaha, (Pendayaupayaan  Pengguna dan Pengurusan), YBhg.Datuk Azman bin Adam-Ketua Pengarah Penguat Kuasa KPDN, Pengarah-pengarah Negeri dan pegawai-pegawai kanan Kementerian.

#KPDN

#RahmahItuBerkat

#MalaysiaMADANI

Oleh: Unit Komunikasi Korporat