anms | FAQ BM | CONTACT BM | FEEDBACK BM | SITEMAP BM
Laman Utama Pengumuman Pengumuman Umum

Img

HARI HARTA INTELEK NEGARA 2024 BAKAL TIBA! 

Nantikan Hari Harta Intelek Negara 2024 yang bakal disambut tidak lama lagi!

๐Ÿ—“๏ธ 24 - 26 April 2024

๐Ÿ“Menara MyIPO, PJ Sentral

Pelbagai aktiviti menarik serta khidmat nasihat secara percuma akan disediakan kepada anda. Jangan lepaskan peluang juga untuk memenangi hadiah istimewa khas untuk pengunjung yang hadir nanti.

Jumpa anda di sana!! 

 HARTA INTELEK NADI MALAYSIA MADANI

whatsapp image 2024 04 19 at 104807 am

KETAHUI SYARAT KELAYAKAN BAGI SYARIKAT SEKTOR PENGANGKUTAN DARAT (BARANGAN) YANG INGIN MEMOHON DIESEL BERSUBSIDI MELALUI SISTEM MYSUBSIDI DIESEL SKDS 2.0

Syarikat-syarikat bagi sektor ini juga boleh merujuk pertanyaan lazim (FAQ) yang disediakan bagi persoalan berkaitan kelulusan kelayakan diesel bersubsidi di bawah Sistem Kawalan Diesel Bersubsidi (SKDS 2.0) di pautan https://mysubsidi.kpdn.gov.my/pdf/FAQ.pdf atau imbas kod QR yang tertera.

elamat ulang tahun ssm original

SELAMAT ULANG TAHUN SSM!

Pengurusan tertinggi dan warga kerja KPDN mengucapkan tahniah dan selamat menyambut ulang tahun ke 22 kepada seluruh kepimpinan dan warga kerja Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM).

Semoga terus maju jaya dalam mengawalselia pematuhan perundangan korporat dan pendaftaran perniagaan melalui aktiviti penguatkuasaan dan pemantauan yang komprehensif bagi memastikan perkembangan positif sektor korporat dan perniagaan untuk negara.

program jualan rahmah madani original

program jualan rahmah madani 2 original

program jualan rahmah madani 3 original

๐Œ๐€๐’๐ˆ๐‡ ๐“๐„๐‘๐‚๐€๐‘๐ˆ-๐‚๐€๐‘๐ˆ ๐ˆ๐ƒ๐„๐€ ๐ƒ๐ˆ ๐Œ๐€๐๐€ ๐๐€๐Š ๐๐„๐‹๐ˆ ๐๐€๐‘๐€๐๐† ๐Š๐„๐๐„๐‘๐‹๐”๐€๐ ๐‡๐€๐‘๐ˆ๐€๐?

Apa tunggu lagi, dapatkan barangan keperluan harian dengan penjimatan harga sehingga 30% di Program Jualan RAHMAH MADANI di 222 kawasan Parlimen di seluruh negara.

Ketahui tarikh dan lokasi Jualan RAHMAH MADANI berdekatan anda melalui Portal Rasmi KPDN https://www.kpdn.gov.my/ms/jualan-rahmah.

Apa tunggu lagi, beritahu jiran-jiran untuk singgah tau. Jumpa anda di sana!

๐‘๐€๐‡๐Œ๐€๐‡ ๐ˆ๐“๐” ๐๐„๐‘๐Š๐€๐“

sistem kawalan diesel brsubsidiskds 20 original

๐’๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ ๐Š๐š๐ฐ๐š๐ฅ๐š๐ง ๐ƒ๐ข๐ž๐ฌ๐ž๐ฅ ๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ฎ๐›๐ฌ๐ข๐๐ข (๐’๐Š๐ƒ๐’) ๐Ÿ.๐ŸŽ

Saksikan temu bual secara langsung malam ini dalam slot Bicara Naratif bersama YBrs. Datoโ€™ Dr. Stanley Tan, Pengarah Kanan, Sektor Barang Kawalan & Subsidi, Kementerian Perdagangan Dalam Negeri & Kos Sara Hidup (KPDN) bagi membincangkan topik Penyasaran Semula Subsidi Diesel (Sistem Kawalan Diesel Bersubsidi - SKDS 2.0).

๐Ÿ—“๏ธ 16 April 2024 (Selasa)
โฐ 9.00 malam
๐Ÿ“บ Astro 101, MyTV 101 & RTM KLIK

Sub-kategori